چهارشنبه 05 اردیبهشت 1403

بزرگترین قلم خوشنویسی شده " بشنو از نی " رونمایی شد.

بزرگترین قلم خوشنویسی شده " بشنو از نی " رونمایی شد.

بزرگترین قلم خوشنویسی شده " بشنو از نی " رونمایی شد.

امروز شاهدیم در بیشتر مراسم رونمایی ها، از شخصیت های هنری و فرهنگی و چهره های سیاسی از وزیر و نماینده مجلس تا اقوام و بستگان حضور دارند.
برگزاری چنین آیینی برای رونمایی به خودی خود کاری بسیار خوب است اما کمتر در چنین نشستی به هدف اصلی برپایی آن توجه می شود.
رونمایی یک اثر کاری پسندیده و برای مخاطبان جالب توجه است زیرا آنها می توانند درباره اثر اطلاعات لازم را بدست آورند، اطلاعاتی که هویت این کالای فرهنگی را پدیدار می کند.
اما اینکه در چنین نشستی بدون توجه به اصل، بیشتر به حواشی پرداخته می شود، موجب شده که اثرگذاری این رویداد فرهنگی کم شده و سبب بی حوصلگی شرکت کنندگان از جمله خبرنگاران حوزه فرهنگی شود، .
در مراسم رونمایی از اثر ، بهتر است در خصوص ویژگی ها، نحوه شکل گیری، پدید آورنده و گزارش روند تهیه آن صحبت شود بدان معنا که این نشست اختصاص به اثر داشته باشد در حالیکه در بیشتر موارد این نشست ها که شکل و ظاهری فرهنگی نیز دارد به یک فرصت برای سخنرانی یک مسئول بدل می شود.
شاهدیم در برخی از این نشست ها، دوستان، اقوام و بستگان و عوامل برگزارکننده حضور دارند در حالیکه باید افرادی در این جلسات حضور یابند که مخاطب اصلی آن اثر هستند و برای آنها مهم است که درباره محتوا، و دیگر مشخصات اثراطلاعات کسب کنند..
مهدی پور در جلسه رونمایی گفت : ماموریت خود از تهیه این اثر و اینکه میتواند افراد زیادی را برای شروع نمونه هایی از چنین کارهای فرهنگی ترغیب کند میتواند اتفاقات فرهنگی خوبی را رقم زند.
به دلیل آنکه رونمایی ها تبدیل به یک جریان معمول برای هر اثر شده، حساسیت های مردم و مخاطبان نسبت به آن اندک شده است.
استاد جواد مهدی پور تهیه کننده این اثر در حاشیه مراسم رونمایی افزود: این اثر را در سال 95 شروع و زمان تهیه آن به مدت 40 روز از ایده ، اجرا و پایان ، بطول انجامید . هدف ارائه این اثر اهدا به اولین موزه تخصصی قرآن کریم بود .
مهدی پور با تقدیر از مدیر موزه ملی قرآن کریم خاطرنشان کرد: حتی می توان برای اثری که ممکن است نمونه آن دیده شده باشد با هدف جلب مردم به اثر و ترغیب نیروی جوان علاقمند به کارهای فرهنگی که بسیار هم شایسته و پسندیده است مراسم رونمایی برگزار کرد.

تهیه کننده این اثر اظهار داشت: برروی نی سوره القلم به صورت خوشنویسی شده با گرایش خط نستعلیق و تذهیب ، با نقوش آیه های قرانی نمادی از قلم و از جنس مقوا ( کاغذ فشرده ) و لوله بنر تهیه شده است .
مهدی پور با اشاره به اینکه برای تهیه این اثر حدودا ده میلیون ریال هزینه کرده ام، گفت: محل نصب و نمایش را بصورت اختصاصی در موزه ملی قرآن کریم در نظر گرفته بودم . که الحمدالله به همت حجت الاسلام لهراسبی مدیر موزه ملی قرآن کریم این امر تحقق یافت .
روابط عمومی موزه ملی قرآن کریم با تشکر از استاد مهدی پور افزود‌: این اثر به بمدت یکماه در موزه ملی قرآن کریم نمایش درخواهد آمد.
در پایان مراسم تقدیر نامه و هدیه ای جهت یادبود از طرف مدیر موزه ملی قرآن کریم به استاد مهدی پور اهدا گردید.

روابط عمومي امتیاز به خبر :

عکسهای مرتبط

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.