پنجشنبه 09 فروردین 1403

نشست بررسی رسم الخط هندسی قدر

نشست بررسی رسم الخط هندسی قدر

به گزارش روابط عمومی موزه ملی قرآن کریم  این نشست با حضور کارشناسانی از سازمان دارالقرآن الکریم ، شورای توسعه فرهنگ قرآنی ، مرکز طبع و نشر قرآن کریم، انجمن خوشنویسان ایران و با حضور اساتید کتابت قرآن کریم از ساعت 14 الی 16:30 در سالن نشست های موزه برگزار شد.

با حضور کارشناسانی از مرکز قرآنی دارالقرآن ، شورای توسعه فرهنگ قرآنی ، مرکز نشر و طبع قرآن کریم و با حضور اساتید خط از ساعت 14 الی 16:30در سالن نشست های موزه برگزار شد در این جلسه آقای غازی راد هنرمند فرهیخته اقدام به معرفی رسم الخط هندسی قدر نمودند و در انتها ایشان پاسخ گوی سوالات مطرح شده توسط کارشناسان بودند .
این رسم الخط معرفی شده دارای فونت ویا شیوه نگارش ساده ای می باشد که با گذشت چندین سال قوام یافته و شکل ابعاد و تناسبات آن کامل گشته است .
خوانا بودن رکن اصلی این خط می باشد به حدی که مشتاقان قرائت بتوانند به سهولت ارتباط برقرار کرده و به صورت روان قرائت نمایند.حروف ساده بوده و از یکدیگر قابل تشخیص می باشد و تغییرات حروف در ابتدا ،میان و آخر کلمات به حد اقل رسیده وفضای مناسب برای جای گزینی حرکات و سکنات برای هر حرف وجود داشته تا خواندن کلمات به صورت روان صورت گیرد .
رعایت یک روند روشن در تناسب و اندازه های حروف از نظر طول ،عرض ،ارتفاع و ضخامت از ارکان مهم و مزیت های اصلی این خط می باشد در مورد قرائت و شیوه نگارش حروف که بعضا وجود داشته در این ساختار به حداقل رسیده و با حفظ آرای گوناکون با شیوه ای زیبا و با شکلی قابل فهم به اجرا رسیده ، انشاا.. این قدم کوچک در راه هدفی مقدس مورد رضای خداوند متعال قرار گیرد و ذخیره آخرتمان باشد .
در انتهای جلسه نیز مدریت موزه ملی قرآن کریم حجت الاسلام والمسلمین لهراسبی ضمن گرامی داشت ایام دهه فجر در توضیحاتی کوتاه نسبت به رویکرد جدید موزه ملی قرآن کریم در جهت آموزش و فعالیت ها ی قرآنی مطالبی را بیان داشتند و از تمامی علاقمندان در حوزه هنر قرآنی دعوت کردند تا از فضای مناسب و آرام این مجموعه در جهت برگزاری نمایشگاه ،دوره های آموزشی و نشست های تخصصی وجلسات نقد و برسی استفاده کنند .

مدیر سایت امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.