جمعه 10 فروردین 1403

کارگاه آموزشی با عنوان : " مبانی معماری دوره اسلامی " برگزار شد.

کارگاه آموزشی با عنوان : " مبانی معماری دوره اسلامی " برگزار شد.
کارگاه آموزشی با عنوان : " مبانی معماری دوره اسلامی " برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موزه ملی قرآن کریم : کارگاه آموزشی با عنوان « مبانی معماری دوره اسلامی » با سخنرانی جناب آقای دکتر محسن سعادتی دکتری باستان شناسی دانشگاه تربیت مدرس امروز 5 تیر ماه سال 98 در موزه ملی قرآن کریم برگزار شد.
این کارگاه تخصصی با بیان مقدمه ای در باب معماری هنر و دانش طراحی بناها و سایر ساختارهای کالبدی . طراحی تمامی محیط مصنوع از طراحی شهری و طراحی منظر تا طراحی خرد جزییات ساختمانی پرداخت .
دکتر محسن سعادتی بیان کرد : طراحی معماری در اصل استفاده خلاقانه از توده، فضا، بافت، نور، سایه، مصالح، برنامه و عناصر برنامه ریزی مانند هزینه، ساخت و فناوری است به منظور دستیابی به اهداف زیباشناختی، عملکردی و اغلب هنری. این تعریف، معماری رااز طراحی مهندسی که استفاده خلاقانه از مصالح و فرمها با بهره گیری از ریاضیات و قواعد علمی است، متمایز می کند.
دکتر سعادتی گفت : آثار معماری به عنوان نمادهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی یک کشور شناخته می شوند. تمدن‌های تاریخی نخست از طریق همین آثار معماری شناخته می شوند. ساختمان‌هایی چون تخت جمشید، اهرام ثلاثه مصر، کالاسیوم روم از جمله چنین آثاری محسوب می شوند. آثاری که پیوند دهنده مهم خودآگاهی‌های اجتماعی بوده‌اند. شهرها، مذاهب و فرهنگ‌ها از طریق همین یادواره ها خود را می‌شناسانند.
دکتر سعادتی در راستای حفاظت از میراث گرانقدر تاریخی ، فرهنگی و معنوی کشور توضیحات بسیار ارزشمند و غنی به شرکت کنندگان و علاقمندان حاضر در جلسه داد .
در پایان کارگاه آموزشی ، کلیه مدعوین از آثار گرانبها موزه ملی قرآن کریم بازدید نمودند .

روابط عمومي امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.