شنبه 01 اردیبهشت 1403

کارگاه آموزشی « فرهنگ خوراک در ایران باستان » برگزار شد

کارگاه آموزشی « فرهنگ خوراک در ایران باستان » برگزار شد
کارگاه آموزشی « فرهنگ خوراک در ایران باستان » برگزار شد

.
.
.
.
.
.
.
.
.

به گزارش روابط عمومی موزه ملی قرآن کریم : این کارگاه در ساعت 10 صبح روز یکشنبه 30 تیر ماه به سخنرانی خانم دکترسارا پور احمدی فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی از سلسله نشست های شناخت ایران باستان در گالری منفی 2 موزه ملی قرآن کریم برگزار شد .

دکتر سارا پور احمدی کارگاه را اینچنین آغاز نمود : مهمانی‌ها و ضیافت‌ها در ایران باستان از کمال و دلفریبی خاصی‌ بر خوردار بودند. این کمال بیش از هر چیز خود را در شیوه ی آشپزی و غذاهایی که بر سر میز پادشاهان هخامنشی قرار می‌‌گرفت، نمایان می‌‌ ساخت. پادشاه ایران بسیاری از وعده‌های غذایی‌ خود را با دربار، سربازان، و حتی کارگران صرف می‌‌نمود.

استاد پژوهشگر ضمن توضیح درمورد موضوع کارگاه ، تصریح کرد : مدل ها و الگوهایی هستند که سال ها در کشورهای پیشرفته دنیا در حال اجراست، تجربه پذیری و الگوبرداری های صحیح از این مدل های اجرایی را - قابل اهمیت و ضروری دانست.

دکتر سارا پور احمدی بیان کرد : بی‌توجهی به "آشپزی اقوام "را ضعف بزرگی برای صنعت گردشگری ایران دانست و گفت: توجه به «منوهای فرهنگی» و قرار دادن خوراک های ایرانی در فهرست منوی رستوران‌ها و هتل‌ها نه تنها از نظر فرهنگی به نفع ماست، بلکه سبب اشتغالزایی و به دنبال آن، جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها می شود.

این پژوهشگر با بیان اینکه که خوراک یکی از مهمترین محورهای جذب گردشگر در دنیا است، یادآور شد: امروزه بسیاری از مردم برای انتخاب مقصد سفرشان به فاکتور غذا توجه ویژه ای دارند و ایران به عنوان کشوری که قدمت فراوانی در زمینه آشپزی و انواع خوراک دارد، نباید از این ظرفیت مهم غافل شود.

در پایان این کارگاه ، علاقمندان و شرکت کنندگان، از اشیای قرآنی، شامل ظروف، جعبه، قلمدان، گلدان و پیراهن های قرآنی بازدید نمودند .

روابط عمومي امتیاز به خبر :

عکسهای مرتبط

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.